ANUNTURI IMPORTANTE

ANUNTURI  IMPORTANTE

1. Sambata, 27 aprilie a.c., va avea loc etapa a III-a – finala a Concursului National de Matematica „ARHIMEDE”.
La acest concurs poate participa orice candidat, indiferent de rezultatele obtinute anterior. Diferenta fata de candidatii fideli, care au participat la etapele anterioare, se va vedea in mod deosebit la premiere. Participarea la etapa finala conditioneaza si participarea la barajele IMAC.
Ora de incepere a concursului este anuntata de fiecare centru de concurs. La lic Nichita Stanescu concursul va incepe la ora 10.
Vom reveni si cu alte precizari si amanunte.

2. In vederea pregatirii candidatilor pentru proba de baraj de constituire a echipelor reprezentative si a Concursului International de Matematica „ARHIMEDE „, se vor organiza in cadrul lectiilor de pregatire, pe nivele si clase, prezentarea unor capitole speciale de matematica, ce presupun aplicatii la probleme si tehnici adecvate,s pecifice concursurilor internationale. Pentru inceput,l a clasele 7-8, din care se vor selectiona echipele de juniori I, se vor face lectii speciale despre Omotetie si inversiune cu aplicatii (prof. Ciobanu Igor, E mail  ciobarena@yahoo.com), asa cum s-a anuntat deja in orar. Cei interesati sunt invitati la aceste cursuri.
 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s